Resumé

Nokia 205 Asha Dual Sim


Nokia 205 Asha Dual Sim
2195 Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Mnoho užitečných funkcí za skutečně velmi výhodnou cenu, přesně tím je mobilní telefon Nokia Asha 205. Dostane se vám plnohodnotné klávesnice pro rychlejší chatování a psaní zpráv, snadného přístupu k sociálním sítím a možnosti stáhnout si do mobilu až 40 her od EA zcela zdarma! Kromě toho je přístroj vybaven technologií dual-SIM, jež umožňuje používat hned dvě SIM karty najednou a oddělit tak svůj osobní život od toho pracovního.

Buďte vždy online!

Již se nemusíte obávat vysokých částek za přenášená data nebo pomalého načítání internetových stránek. Díky prohlížeči Nokia Xpress Browser budete totiž schopni surfovat po webu dvakrát rychleji, přičemž pokročilá komprimace dat vám dopomůže ušetřit nemalý peníz. Jistě také potěší samostatná tlačítka pro přístup na Facebook a e-mail. Užitečná aplikace eBuddy poté spojuje chatovací protokoly Microsoft Messenger, Facebook chat a další, takže můžete být v kontaktu se svými přáteli opravdu kdykoliv.

Využívejte schopnosti telefonu na maximum

Překvapte své přátele bleskurychlými odpověďmi díky plnohodnotné klávesnici!
Při chatování a smskování tak ušetříte spoustu času, který můžete strávit brouzdáním po webu nebo jinými činnostmi.

Nokia Asha 205 je vybavena hned dvěma sloty pro SIM kartu - jednu tedy můžete používat jako soukromou a druhou třeba pro práci. Samozřejmostí je poté integrovaný digitální fotoaparát s rozlišením 0,3 megapixelu, který také nabízí možnost natáčet videosekvence pro zachycení těch nejzajímavějších okamžiků. Nechybí ani technologie Bluetooth pro rychlé přenosy nejrůznějších souborů mezi různými zařízeními.

Bavte se!

Plnohodnotný multimediální přehrávač je naprosto perfektním nástrojem pro přehrávání vašich nejoblíbenějších videí a skladeb! A pokud by vás snad vaše hudební knihovna omrzela, vždy se můžete zaposlouchat do klasického rádia. Kvalitní stereofonní sluchátka jsou navíc součástí balení. Dlouhou cestu hromadnou dopravou si poté kdykoliv zkrátíte možností stáhnout si až 40 her od EA zcela zdarma! Užijte si adrenalinových závodů v Need for Speed nebo si zastřílejte v Medal of Honor!

Dostupné barvy: Azurová-temně červená, Purpurová-jemně růžová, Oranžová-bílá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia 205 Asha Dual Sim


Parametry a specifikace:



Podporované sítě:

GSM 850/900/1800/1900



Displej:

LCD TFT displej s úhlopříčkou 2,4"

Rozlišení 320 x 240 obrazových bodů, 65 000 barev



Paměť:

Vnitřní paměť 64 MB

Slot pro paměťové karty microSD (až 32 GB)



Fotoaparát:

Rozlišení: 640 x 480 obrazových bodů

Možnost nahrávání videa v rozlišení 176 x 144 pixelů

Digitální přiblížení: až 4x



Další vlastnosti:

Dual SIM

Multimediální přehrávač hudby a videa

Stereofonní FM rádio (s podporou RDS)

Internetový prohlížeč a e-mailový klient

Možnost stažení 40 EA her zcela zdarma

Kalkulačka, Budík, Kalendář, Poznámky, Seznam úkolů a další



Rozhraní:

Bluetooth verze 2.1 + EDR

Audio konektor 3,5 mm

2.0mm napájecí konektor



Napájení:

Akumulátor BL-5C s kapacitou 1020 mAh

Pohotovostní režim: až 608 hodin

Doba hovoru: až 11 hodin

Doba přehrávání hudby: až 30 hodin



Rozměry:

112,8 (V) × 61,1 (Š) × 13 (H) mm



Hmotnost:

94 g





Obsah balení:

Nokia Asha 205

Nabíječka

Akumulátor BL-5C

Stereo sluchátka Nokia WH-109

Uživatelská příručka

Recenze odborníků

Nokia 205 Asha Dual Sim


Nokia oficiálně oznámila dva nové modely, o kterých jsem již dříve informoval. Zároveň se chlubí novou sdílecí funkcí - Nokia Slam. Co je ale nutné podotknout je důležitý fakt, že Nokia upustila od odlišného typového značení u single a dual sim telefonů. To znamená, že Asha 205 i 206 budou jak dual-sim, tak i klasické jednosimkové telefony.

Nokia Asha 205



V současné době se Nokia snaží oslovit uživatele s potřebou psaní častých SMS, ale hlavně si uvědomuje význam sociálních sítí v dnešní době. Oproti současnému QWERTZ dual-SIM modelu Asha 200 se chce odlišit “výraznější” integrací Facebooku. O co se má jednat? Je to Facebook tlačítko pro rychlý vstup do příslušné aplikace. Nechybí rovněž sdílecí funkce Nokia Slam, Whatsapp a další funkce.

Co se týče hardwarové výbavy, tak se jedná o hodně ořezanou Nokii Asha 200. Proč? Akumulátor snížil svoji kapacitu na 1020mAh, fotoaparát je pouze VGA a chybí USB konektor. Naštěstí se pouze neořezávalo a nabízí quad band standardních 2G sítí. Tvarově se příliš nepodobá předešlým modelům a ostré hrany budou doplněny výraznými barevnými kombinacemi.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz