Resumé

Samsung Galaxy Fame (S6810)


Samsung Galaxy Fame (S6810)
500 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Kompaktní, elegantní, výkonný a spoustou cool funkcí vybavený chytrý telefon od Samsungu vám přichází ukázat cestu k nikdy nekončící zábavě. Příjemně veliký 3,5 displej vévodí čelní straně telefonu a jeho velikost je ideální pro všechny druhy aktivit. Ať už budete surfovat internetem, sledovat filmy nebo například hrát hry, vždy budete příjemně překvapeni štědrým výkonem gigahertzového procesoru uvnitř smartphonu. Za velmi zajímavou cenu ale získáte mnohem víc. Nechybí navigační GPS čip, bezdrátová Wi-Fi, Bluetooth, NFC ani čtečka microSD karet pro rozšíření vnitřní kapacity. Výbavu završuje oblíbený operační systém Google Android ve verzi 4.1.2 plný vylepšení ve všech ohledech.
Vybaven ve všech směrech

Nenechte se nijak omezovat a využívejte funkce nového Galaxy Fame opravdu naplno. Za svižnou práci s telefonem zodpovídá rychlý procesor architektury Cortex A9 taktovaný na vysoký 1 GHz. Díky němu je prohlížení internetových stránek plynulé, fotky si prohlédnete bez zbytečného čekání na zaostření, spouštění aplikací je otázkou chvilky a celkově je práce s telefonem velice příjemná. Součástí procesoru je i grafické jádro, které má na starost akceleraci grafického prostředí systému Android a umožní vám i hraní her, kterých na portálu Google Play naleznete tisíce, z nichž většina je zcela zdarma. Galaxy Fame vás jednoduše vtáhne do světa multimédií a zažijete s ním nevšední zážitky, které vám ostatní budou jen tiše závidět.
Promítání displeje

Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Fame není určený pouze pro zábavu. Když přijde čas na práci, je připraven vám nabídnout velice zajímavou funkci pro změnu displeje. Vychytávka spočívá v přenosu obrazu, který vidíte na displeji, například na externí projektor. Budete-li mít prezentaci ve firmě nebo ve škole, není potřeba všechny soubory kopírovat na flashku a následně na počítač. Stačí vše přesunout do telefonu Fame a pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi vše promítnout na projektoru. Posouvat jednotlivé slajdy prezentace pak můžete pohodlně přímo z telefonu, vše je rychlé, pohodlné a moderně vypadající.

Ovládání pohybem

Samsung Galaxy Fame lze kromě klasického ovládání přes dotykový displej ovládat také pomocí nejrůznějších pohybů. Veškerá gesta jsou velice jednoduchá a pomůžou vám pohodlně a rychle učinit požadovanou funkci. Volá vám někdo, koho zrovna nemůžete nebo dokonce nechcete zvednout? Stačí telefon obrátit displejem k zemi a položit jej na jakoukoliv plochu. Vypnou se tím vyzváněcí tóny a vy tak nebudete nijak rušeni. Po opětovném zvednutí telefonu uvidíte pouze ztracené volání, zvuková nastavení se vrátí na původní hodnotu.
GameHub, Cloud a ChatON

Získejte přístup ke spoustě her vyvíjených exkluzivně pro hardware mobilních telefonů Samsung. Naplno tak využijete potenciál svého telefonu a užijete si vizuálně pokročilé zábavy kdekoliv na cestách. Pomocí cloudového úložiště budete mít vždy obsah vašich zařízení plně synchronizovaný. Vše se ukládá na cloudový server, ke kterému máte přístup téměř odkudkoliv. Pomocí programu ChatON můžete komunikovat mezi vašimi mobilními telefony. Posílejte neomezené množství zpráv, sdílejte obrázky, hudbu či videa s vašimi přáteli po celém světě. Tato jedinečná softwarová výbava jen dále dokazuje jedinečnost a atraktivnost modelu Fame.
Přenos dotykem

Přenášejte veškerá data a sdílejte obsah mezi ostatními mobilními telefony s podporou moderního NFC. Funkce S Beam vám umožní odeslat přesně to, co právě vidíte na obrazovce do druhého telefonu. Ať si prohlížíte webovou stránku, obrázek nebo video, stačí telefony přiložit k sobě a vše odeslat. Veškerá komunikace je okamžitá a rychlá. NFC se také v budoucnu bude používat pro bezkontaktní platby. Stačí telefon přiložit ke snímacímu zařízení a platba bude provedena bez zdlouhavého procesu vytahování platební karty. Mobilní telefon Samsung Galaxy Fame je vskutku nabitý funkcemi a nepřestane vás překvapovat ani dlouhou dobu po jeho zakoupení.

Dostupné barvy: Kovově modrá, Bílá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy Fame (S6810)


Parametry a specifikace:



Základní:

Procesor: Broadcom BCM21654G na frekvenci 1 GHz

OS: Android, 4.1 Jelly Bean

Operační paměť: 512 MB



Displej:

Technologie: TFT LCD

Úhlopříčka: 3,5"

Rozlišení: 320 x 480 (WVGA)

Barevná hloubka: 262000



Senzory

Snímač zrychlení, digitální kompas, snímač vzdálenosti



Sítě a bezdrátová připojení:

EDGE/GPRS: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz

HSPA: 7,2 / 5,76

Wi-Fi: 802.11b/g/n 2,4

Wi-Fi Direct

Profily Bluetooth: GAP, HSP, HFP1.5, A2DP, AVRCP, OPP, PBAP, PAN, MAP, HID

KIES

Podpora NFC



Fotoaparát/kamera:

Typ snímače: CMOS

Rozlišení: 5 Mpx

Blesk LED, automatické zaostřování (autofokus)

Přední kamera pro videohovory (snímač CMOS, rozlišení VGA)



Úložný prostor:

Zabudovaná paměť: 4 GB

Slot pro karty: MicroSD/SDHC (max. 32 GB)



GPS:

Podpora A-GPS, GLONASS



Služby a aplikace:

Samsung Apps

Game Hub Lite

ChatON

ActiveSync



Audio a Video:

Formát videa: MPEG4, 3GPP, MKV, WebM

Rozlišení videa: přehrávání videa v rozlišení WVGA (800 x 480)

Snímkování: až 30 sn./s

Formáty zvuku: MP3, OGG, FLAC, 3GP, MP4, M4A, IMY, MIDI, AMR, AWB, WMA, AAC (ADTS)



Konektivita:

3,5 mm konektor pro sluchátka/headset

Micro USB 2.0



Baterie:

Kapacita: 1 300 mAh

Doba hovoru: 520 minut (2G) / 370 minut (3G)

Pohotovostní režim: 420 hodin (2G) / 380 hodin (3G)

Nabíjení portem USB



Provedení:

Barva: bílá

Rozměry (Š x V x H): 61,6 x 113,2 x 11,55 mm

Hmotnost: 120 g

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz