Resumé

Samsung Galaxy S4 (i9505)

Společník pro život


Samsung Galaxy S4 (i9505)
1200 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Špičkový mobilní telefon od jihokorejského giganta Samsung je výjimečný ve všech směrech. Výkonný hardware ukrytý pod nádherným 5palcovým AMOLED displejem je doplňován elegantní konstrukcí, povedeným fotoaparátem a bohatou nadstandardní softwarovou výbavou v systému Google Android Jelly Bean.
Samsung GALAXY S 4 vám nedovolí zapomenout na žádné neopakovatelné chvilky díky špičkovému 13 MPx fotoaparátu. Jeho možnosti jsou téměř neomezené a umožní vám zachytit momenty jako žádný jiný smartphone. Vyfoťte několik snímků najednou a spojte je do jednoho akčního snímku, ke kterému navíc můžete přidat i audio stopu a vytvořit tak úžasné dynamické fotografie. Vyfoťte si rodinu a přidejte k nim i vás pomocí přední 2 MPx kamery, kterou lze používat zároveň s hlavním fotoaparátem, vytvářejte nádherná barevná alba a sdílejte vše s vašimi přáteli a blízkými.
Sežeňte všechny vaše kamarády a užívejte si vaše oblíbené hudební pecky společně na vašich smartphonech Samsung GALAXY S 4. Po bezdrátovém spojení několika telefonů můžete společně hrát zábavné hry, sdílet vaše sbírky fotografií nebo se podělit o dokumenty. Nemáte na party pořádné ozvučení? Nevadí. Postačí vám pár telefonů GALAXY S 4, které společnými silami po propojení dokáží kvalitně a nahlas ozvučit nejednu místnost a udržet tak party v chodu.
S telefonem Samsung GALAXY S 4 nezůstanete nikdy sami. Kdykoliv budete vzdálení od vašich přátel či rodiny, zůstanete s nimi v kontaktu, jako by stáli přímo vedle vás. S aplikací ChatON sdílejte přesně to, co právě vidíte na obrazovce a nespokojte se pouze s textovou konverzací. S funkcí Dual Video uvidíte všechno, co vaši blízcí právě dělají a oni uvidí vás. Můžete tak dát najevo pocity, na které by pouhý text nestačil. Kromě vzdálenostní boří nový GALAXY také bariéru jazykovou. Stačí říct větu pro přeložení a telefon vám během chvilky zobrazí překlad. S telefonem Galaxy se dostanete do celého světa a na všech místech se budete cítit jako doma.
Zpříjemněte si každodenní činnosti s telefonem GALAXY S 4. Díky jeho inovativním technologickým i softwarovým vychytávkám se z něj stává velmi chytré zařízení, která vám nejen ulehčí život, ale také vám pomůže v běžných životních situacích. Představte si situaci, kdy sledujete váš oblíbený HD film a někdo na vás promluví. Nový Galaxy si všímá pohybu vašich očí a v momentě, kdy váš pohled bude směřovat jinam než na displej, přehrávání filmu se pozastaví. S funkcí S Voice Drive budete při řízení auta a současném používání telefonu vždy maximálně v bezpečí. Hlasovými příkazy se dostanete k běžným funkcím telefonu, aniž byste museli sundat ruku z volantu.

Přijímejte hovory, přepínejte mezi skladbami při poslechu hudby, posouvejte obrázky při jejich prohlížení nebo surfujte na internetu, aniž byste se museli dotýkat displeje. Funkce Air Gesture snímá pohyby vaší ruky, takže stačí před displejem rukou přejíždět. Vše je tak mnohem rychlejší, jednodušší a pohodlnější. Při umístění prstu nad složku s obrázky v galerii uvidíte náhled všech fotografií, aniž byste složku museli otevírat. Podívejte se na hlavičku emailů nebo rychle vytočte telefonní čísla, to všechno pouhým přejetím ruky nad displejem. Dokonce vůbec nevadí, máte-li na rukou rukavice. V chladném počasí si tak nemusíte složitě sundávat rukavici, abyste mohli přijat hovor nebo napsat textovou zprávu.
Propojte vaši domácnost s telefonem GALAXY S4 a nechejte ho stát se vaším TV expertem. Sám automaticky navrhuje programy podle vašich preferencí a ukáže vám také aktuální televizní program. Díky zabudovanému infraportu dokonce vaši televizi a ostatní přehrávače můžete i dálkově ovládat. Stačí se tedy pohodlně usadit, relaxovat a práci s ovládáním a nastavením nechat na telefonu. S aplikací HomeSync, neboli cloudovým úložištěm, budete mít vy i vaše rodina přístup k vašim souborům téměř odkudkoliv. Na opravdu objemnou kapacitu 1 TB uložíte tisíce a tisíce fotek, videí a skladeb. Přeneste Android hry, filmy, TV pořady a online videa přímo do vaší televize.
Mobilní telefon Samsung GALAXY S 4 moc dobře ví, jak je zdraví důležité. Proto vám pomůže dosáhnout vašich cílů pomocí monitorování různých aspektů při posilování a běhání. Do paměti se vám automaticky budou ukládat důležitá data, jako je například vzdálenost, kterou jste uběhli, počet přijatých kilokalorií nebo hmotnost. Díky zabudovaným senzorům teploty a vlhkosti budete vždy přesně vědět, jestli jsou pro cvičení optimální podmínky. Vaše zlepšování uvidíte přehledně v tabulkách a grafech a navíc budete motivováni k podávání ještě lepších výsledků. Při sledování displeje mobilního telefonu GALAXY S 4 nebudou vaše oči nijak trpět. Pomocí 7 automatických a 4 manuálních módů telefon nastaví parametry displeje vždy podle aktuální situace tak, abyste si veškerý obsah mohli vychutnat naplno. Automatická optimalizace se týká i zvuku. Sami si nastavíte preference, podle kterých vám telefon ušije hudbu na míru.

Dostupné barvy: Černá, Bílá, Modrá, Červená, Hluboce černá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy S4 (i9505)

Společník pro život


Společník pro život

Udělejte svůj život bohatším, jednodušším a zábavnějším. Jako skutečný společník pro život nám telefon Samsung GALAXY S4 pomáhá zůstávat v kontaktu a zaznamenávat všechny zábavné okamžiky, když jsme spolu. Každá jeho funkce byla navržena tak, aby zjednodušovala náš každodenní život. Je také vybavený funkcemi, které sledují naše zdraví a pohodu. Telefon Samsung GALAXY S4 je tu zkrátka pro vás.



Specifikace:

procesor: Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T 1,9GHz (4x Cortex A9)

GPU: Adreno 320

OS: Android 4.2.2

podporované sítě: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100, LTE

operační paměť: 2 GB RAM

úložná paměť: 16 GB

slot pro karty: microSD/SDHC

displej: Super AMOLED 5palců 1920 x 1080 bodů (FullHD), Corning Gorilla Glass 3

fotoaparát: zadní: 13 Mpx, autofokus, LED blesk, přední: 2 Mpx HD

záznam videa: Full HD 1080p @ 30 snímků za sekundu

Senzory: Digitální kompas, Gyroskop, Senzor pohybu, Senzor okolního světla, Senzor přiblížení, Barometr, Senzor teploty, Senzor gest

navigace: A-GPS a GLONASS

bezdrátové spojení:WiFi 802.11a/ac/b/g/n, NFC, Bluetooth 4.0 LE

Rozhraní: MicroUSB (MHL), 3,5 mm jack

Baterie: 2600 mAh

Slot pro kartu: microSIM

Barva: bílá

Rozměry: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm

Hmotnost: 130 g

Recenze odborníků

Samsung Galaxy S4 (i9505)

Společník pro život


Nový Galaxy S je zde! Samsung Galaxy S4 je to nejlepší, co Samsung vyrobil. Dočkali jsme se zajímavých inovací a evoluce, nikoliv však revoluce.



Společnost Samsung před malou chvílí v Radio City Music Hall v New York City představila svoji novou vlajkovou loď, model Samsung Galaxy S4. Jak probíhaly přípravy a co všechno unikalo na veřejnost, včetně živého přepisu tiskové konference si můžete přečíst zde. Pojďme si novinku z dílny tohoto jihokorejského giganta podrobně představit.

Samsung uvedl svoji novou vlajkovou loď s velkou pompou na červeně osvětleném podiu s putující projekcí log Samsung Unpacked. I když to původně vypadalo, že se začne přesně o půlnoci našeho času, malé zpoždění se přece jen objevilo. Na podiu se objevil i malý Jeremy, tedy chlapec, který zazářil v první teaser reklamě na Galaxy S4. Poněkud nečekaně jsme se hned na začátku tiskové konference dočkali představení všech parametrů, názvů všech funkcí a dalších lákadel, která byla během tiskové konference lehce divadelním způsobem postupně rozkrývána.

Pokud si tedy shrneme hardwarové parametry Samsungu Galaxy S IV, rozměry jsou 137 × 70 × 8mm a hmotnost 130g. S procesorem je to složitější, varianta s LTE bude mít čtyřjádrový Qualcomm s frekvencí 1,9 GHz, verze bez LTE dostane osmijádrový Samsung Oxynos Octa s taktem 1,6 GHz. Tomu sekundují 2 GB operační RAM paměti a grafika PowerVR SGX GPU 544MP3. Dominantnou čelní strany je 5 palce Full HD displej s jemností 441 PPI, pod kterým najdeme jedno hardwarové a dvě senzorová tlačítka. K jeho ovládání nebudou nutné dotyky obrazovky, vše zajistí Air View. Vůbec poprvé bude displej chránit Gorilla Glass 3. Nad ním samozřejmě nechybí potřebné senzory, hovorové sluchátko v tradiční stříbrné lince a čelní kamerka s rozlišením 2 Mpix.

Zadní strana ukrývá 13 MPx fotoparát s podporou Full HD videa s frekvencí 30 fps nebo LED bleskem. Jednou z dalších funkcí je schopnost během 4 vteřin vyfotit 100 snímků, přičemž následně telefon sám vybere tu nejlepší z nich. Součástí snímacího čipu je také BSI (back-side-iluminated) senzor. Působivou novinkou je Dual Camera. Jinými slovy možnost pořizovat video současně z čelního i zadního fotoaparátu, stejně tak funguje focení jednotlivých snímků.

Zadní strana ukrývá 13 MPx fotoparát s podporou Full HD videa s frekvencí 30 fps nebo LED bleskem. Jednou z dalších funkcí je schopnost během 4 vteřin vyfotit 100 snímků, přičemž následně telefon sám vybere tu nejlepší z nich. Součástí snímacího čipu je také BSI (back-side-iluminated) senzor. Působivou novinkou je Dual Camera. Jinými slovy možnost pořizovat video současně z čelního i zadního fotoaparátu, stejně tak funguje focení jednotlivých snímků.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz