Resumé

Nokia Lumia 520

Ještě zábavnější smartphone


Nokia Lumia 520
500 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nokia Lumia 520 je cenově dostupný chytrý telefon s velkým dotykovým displejem o velikosti 4" s rozlišením 480 × 800 bodů, který nabízí mnohem víc než ostatní modely v podobné cenové relaci. Špičkový dvoujádrový procesor zajistí dostatek výkonu. 8 GB vnitřní paměti bude pro základní používání stačit a pokud ne, lze kapacitu rozšířit pomocí microSD karet až do velikosti 64 GB. Díky technologii Super Sensitive Touch jde mobil bez problémů ovládat v rukavicích.
Windows Phone 8

Vybavena nejmodernějším operačním systémem Windows Phone 8 patří Nokia Lumia 520 mezi chytré telefony se spoustu funkcí a vychytávek. Systém prošel od poslední verze mnoha vylepšeními a optimalizacemi, takže je práce s ním jednoduše radost. Na propracované úvodní obrazovce si můžete měnit velikost dlaždic, nechybí zpětná kompatibilita s aplikacemi pro Windows Phone 7 a navíc získáte plné verze kancelářských aplikací Office, které znáte ze stolních počítačů. K synchronizaci pošty a kontaktů z vašeho emailového účtu poslouží známý klient Outlook.
Zábava a aplikace

S Nokií Lumia 520 se nebudete nudit. Můžete se těšit na povedený digitální fotoaparát s hardwarovou spouští, inovovaný hudební přehrávač a propracovaný internetový prohlížeč. Velkou výhodou Nokia Lumia 520 je také vestavěná GPS navigace doplněná o programy z dílny společnosti Nokia. Nokia Autem, Nokia Mapy či Nokia MHD jsou velkou přidanou hodnotou, kterou se může pochlubit pouze málokterý telefon, protože se jedná o komplexní navigační řešení schopné zcela nahradit i specializovanou navigaci. Vše včetně map je navíc úplně zdarma po celou dobu používání přístroje. Na Windows Phone Store naleznete tisíce skvělých aplikací.
Komunikace

Lumia 520 podporuje vedle klasických sítí GSM i sítě tzv. třetí generace. Plná podpora bezdrátové technologie Wi-Fi a/b/g/n, se kterou se můžete připojit k internetu všude, kde bude dostupná síť. Kromě toho telefon nabídne také microUSB konektor, 3.5 mm audio konektor a bezdrátovou technologii Bluetooth 3.0.

Dostupné barvy: Černá, Bílá, Azurová, Žlutá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia Lumia 520

Ještě zábavnější smartphone


Exkluzivní digitální optika. Přidejte kouzla do vašich fotografií.

Telefon Nokia Lumia 520 se dodává se zabudovanou digitální optikou – exkluzivně v telefonech Nokia. Vaše přátele zaručeně ohromí. Přidejte ke snímkům pohyb v aplikaci Cinemagraph. V aplikaci Chytré foto můžete zachytit několik fotografií jediným kliknutím. Ty pak snadno upravíte a vytvoříte perfektní snímek.



Obzvláště citlivý displej. Nechte si rukavice na rukách.

4palcový dotykový displej telefonu Nokia Lumia 520 je tak citlivý, že jej můžete ovládat i v rukavicích nebo s dlouhými nehty. Díky tomu můžete psát, chatovat a surfovat ještě snadněji a pohodlněji než dříve.



Bezplatné HERE Mapy. Odhalené destinace.

Do aplikace HERE Mapy zadejte příslušnou destinaci, která se ihned objeví na obrazovce. Jedete-li vozem, aplikace HERE Autem vás navede krok za krokem. Budete-li se chtít napříč městem vydat hromadnou dopravou, aplikace HERE MHD zobrazí nejrychlejší trasu včetně časů odjezdu a vzdáleností pro pěší. (Aplikace HERE Autem v telefonu Lumia 520 nabízí bezplatnou aplikaci pro automobily v jedné zemi či regionu. Dodatečný upgrade služby bude uveden později.)



Windows Phone 8. Celý svůj svět máte jako na dlani.

Buďte v obraze díky aktivním dlaždicím, která se aktualizují v reálném čase na úvodní obrazovce. Získejte 7GB úložiště ve službě Microsoft SkyDrive. Můžete tak synchronizovat telefon s počítačem. V předinstalovaných aplikací Outlook, Word, Excel a PowerPoint pak můžete pohodlně pracovat i na cestách.



Specifikace:

podporované frekvence: GSM 850, 900, 1 800, 1 900 MHz, WCDMA 850, 900, 1 900, 2 100 MHz

datové přenosy: GPRS, EDGE, WCDMA, UMTS/HSPA

operační systém: Windows Phone 8

uživatelská paměť: 8 GB, možno rozšířit pomocí microSDHC

procesor: Dual Core Qualcomm MSM8227 (2x 1 000 MHz)

paměť RAM: 512 MB

displej: kapacitní displej s úhlopříčkou 4 palců, 480x800 bodů, technologie IPSSuper, Sensitive Touch

navigace: vestavěný GPS čip, digitální kompas, senzor polohy

fotoaparát: 5 Mpx (2 592 × 1 936), clona = f/2,4, ohnisková vzdálenost 28 mm, automatické ostření

záznam videa: rozlišení 1 280 × 720px

rozhraní: MicroUSBWi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n)Bluetooth 3.03,5 mm jack konektor

napájení: Li-Ion akumulátor s kapacitou 1430 mAh

maximální pohotovostní výdrž: až 360 hodin

doba poslechu hovoru: 888 min

barevné provedení: Cyan, White, Black, Yellow

rozměry: 120 × 64 × 9,9 mm

hmotnost: 124 g

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz