Resumé

Nokia 301

Rychlost 3.5G a skvělé funkce pro práci s fotografiemi


Nokia 301
2995 Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Dopřejte si osvědčenou kvalitu za rozumnou cenu. Tato nová Nokie ve slušivém retro kabátu, s klasickým ovládáním a operačním systémem Nokia Series 40 vás rozhodně upoutá. Je libo červenou, modrou, černou nebo bílou Nokii? Žádný problém, telefon se vyrábí ve čtyřech barevných provedeních, takže si můžete vybrat tu, která dokonale sedne přímo k vašemu stylu. Aby byl i váš život jednodušší a snazší, je k mání hned několik pokročilých funkcí. Snadno a rychle pošlete e-mail nebo shlédnete příspěvky na sociálních sítích, poslechnete FM rádio nebo písničky uložené na paměťové kartě MicroSD.
S telefonem také hravě zachytíte momentky ze života díky integrovanému fotoaparátu na zadní straně přístroje. Fotoaparát disponuje solidními 3,2 megapixely a třeba funkcí pro vytváření panoramat nebo sekvenčním snímáním. Z pěti po sobě jdoucích snímků jednoduše vyberete ten nejlepší. Své vyfotografované snímky si prohlédnete přímo na displeji telefonu s úhlopříčkou 2,4palce a rozlišením 320 x 240 obrazových bodů a 262 000 barvami. Ať už budete často fotit, volat, nebo jen budete chtít být neustále na příjmu, přijde vhod velice dlouhá doba výdrže baterie v pohotovostním režimu – až 936 hodin.
Dostupné barvy: Černá, Bílá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia 301

Rychlost 3.5G a skvělé funkce pro práci s fotografiemi


Vylepšete své fotografie

V telefonu 301 najdete záplavu funkcí, díky nimž vylepšíte své fotografie tak, jako nikdy předtím. Hlasové pokyny vás krok za krokem provedou vytvořením bezvadného autoportrétu. S funkcí impozantního 100stupňového panorámatu pořídíte ještě obsáhlejší snímky. Při sekvenčním fotografování pořídí fotoaparát sérii až pěti snímků, z nichž si můžete vybrat ten nejlepší. Sdílení snímků s telefony vašich přátel je snadné díky funkci Nokia Slam. To je pěkná řádka funkcí, s nimiž si vyhrajete.



V kontaktu a v obraze

S telefonem 301 bude váš rušný život snazší. Usnadněte si život – synchronizujte kontakty, kalendáře a e-maily pomocí aplikace Mail for Exchange. Bleskově odesílejte e-maily v aplikacích Yahoo!, Gmail a Hotmail, které jsou připraveny k okamžitém použití. Ukažte, že nejste žádný společenský morous – aplikace pro Facebook a Twitter jsou standardní součástí výbavy. Těšíte se na chatování? S aplikacemi WhatsApp a eBuddy budete mít chatování na dosah ruky.



Nejpokročilejší technologie v elegantním stylu

Starý dobrý retro vzhled telefonu Nokia 301, který je plný technologií zítřka. Díky technologii HD-voice Ready je kvalita hlasového přenosu překvapivě skvělá dokonce i v tom nejhlučnějším prostředí. Telefon je vybaven elegantním 2,4palcovým displejem, přičemž kryt je k dostání v černé, bílé, tyrkysové, žluté nebo fuchsiové barvě, takže si můžete vybrat odstín, který se hodí k vašemu stylu.



Parametry:

displej: 320 x 240 2,4palce

rozlišení fotoaparátu: 3.2 Mpix

operační systém: Nokia Series 40

standardy mobilních telefonů: GSM, UMTS

podporované frekvence: 850, 900, 1900, 2100 MHz

operační paměť: 64 MB

interní paměť: 256 MB

slot pro paměťové karty (MicroSD)

typ SIM karty: Mini SIM

data: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, Bluetooth

multimédia: Rádio, MP3

pohotovostní doba max.: 936 h

doba hovoru max.: 20 h

kapacita baterie: 1 200 mAh

rozměry: 114 x 50 x 12,5 (mm)

hmotnost: 100,5 g

Recenze odborníků

Nokia 301

Rychlost 3.5G a skvělé funkce pro práci s fotografiemi


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Nokia začíná v těchto dnech na českém trhu prodávat levné telefony bez operačního systému. Nokia 301 představuje klasiku s numerickou klávesnicí, Asha 210 je messenger s QWERTY klávesnicí a funkčním tlačítkem věnovaným aplikaci WhatsApp. Ani jedna z novinek nemá dotykový displej, postaveny jsou na platformě Series 40. Vybírat můžete mezi běžnou jednosimkovou variantou, nebo dualSIM. Cenově se obě verze liší jen o pár desítek korun.

Pokud nevyžadujete písmenkovou klávesnici, mohla by pro vás být lepší volbou Nokia Asha 301. Telefon klasické konstrukce, která navazuje na legendární Nokii 6300, už umí pracovat se sítěmi 3G, v případě dualSIM verze rychlejší přenosy umožňuje pouze primární SIM. Sekundární pracuje výhradně na GSM, resp. GPRS a EDGE. Telefonu chybí Wi-Fi, ale zato obsahuje fotoaparát s rozlišením 3 Mpx.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz