Resumé

Samsung Galaxy Core Duos (i8262)

Dvě SIM karty


Samsung Galaxy Core Duos (i8262)
700 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

již brzy

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Samsung GALAXY Core je smartphone, který v sobě kombinuje kompaktní rozměry a skvělý výkon. Díky podpoře dvou SIM karet budete na příjmu na dvou číslech najednou. Elegantnímu tělu dominuje displej s úhlopříčkou 4.3" a rozlišením 480 x 800 pixelů. Samozřejmostí je pak podpora multitouch. Takto velký displej Vám umožní komfortní procházení webových stránek a dalšího multimediálního obsahu telefonu.
Novinka přichází s řadou inovativních funkcí a vlastností, které využijete doslova každý den. Například "Chytrá pauza" automaticky vypne displej, když se na něj nedíváte a šetří tak cenná procenta baterie. Telefon rovněž umožňuje ovládání pohybem. Přístroj také vyslyší Vaše hlasové příkazy.
Pod kryty tepe dvoujádrový procesor, který se společně s 1 GB operační paměťi RAM zajišťuje plynulý chod operačního systému Google Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Pro Vaše data je připravena 8GB paměť, kterou můžete rozšířit paměťovými kartami microSD.
Fotoaparát s autofocusem a LED bleskem má rozlišení 5 Mpx. Je schopen rozpoznat úsměv a přítomen je rovněž mód, ve kterém pořídíte panoramatické snímky. Nad displejem se nachází sekundární fotoaparát, který oceníte při videohovorech.
Díky podpoře 3G a Wi-Fi se snadno připojíte k internetu. 4.3" displej poskytne dostatečný komfort při procházení jednotlivých webových stránek. Samsung ChatON Vám umožní být v kontaktu s přáteli, ať jste kdekoliv. Ve výbavě nechybí bezdrátová technologie Bluetooth a microUSB konektor.

Dostupné barvy: Modrá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy Core Duos (i8262)

Dvě SIM karty


Dvě SIM karty

ㆍDíky funkci Dual SIM Always ON můžete přistupovat k oběma SIM kartám a přijímat hovory na první SIM kartě, i když využíváte druhou.

ㆍFunkce Hybrid Dual SIM umožňuje přístup ke kterékoli SIM kartě bez nutnosti restartování mobilního telefonu.

ㆍVyužívejte oddělené účtování, různé tarify volání a širší pokrytí.



Špičkový výkon

ㆍProcesor s rychlostí 1,2 GHz nabízí pokročilý výpočetní výkon pro bezproblémové používání více aplikací současně, rychlejší načítání stránek a plynulejší přechody uživatelského rozhraní.

ㆍ8 GB paměti nabízí dostatek úložného prostoru a 8 GB paměti RAM zajišťuje rychlejší a hladší provoz.

ㆍObsahuje nejnovější operační systém Android Jelly Bean, takže používání mobilního telefonu je rychlé, plynulé a bezproblémové. Navíc získáte přístup k rozšířeným mapám, funkci Google Now, zdokonalenému oznamovacímu panelu a flexibilním pomůckám.



Inteligentní služby

ㆍSlužba ChatON Messenger propojuje všechny mobilní telefony prostřednictvím jediné platformy pro výměnu zpráv.

ㆍPrémiové služby Hub nabízejí bohatý obsah (elektronické publikace, hudbu, videa a hry) ve snadno použitelných centrálních místech.

ㆍCloudová služba poskytuje stejný zážitek na několika různých zařízeních a nabízí synchronizaci a zálohování mobilních dat a obsahu.



Specifikace:

Rozměry: 129.3 x 67.6 x 8.95 mm

Hmotnost: 124 gramů

Displej: 4.3 WVGA (480x800), TFT LCD

Data: 3G, GPRS, EDGE

Paměť: 8 GB, 1 GB RAM, microSD paměťově karty

Procesor: 1.2 GHz Dual Core Application Processor

Operační systém: Google Android ve verzi 4.1 (Jelly Bean)

Konektivita: Bluetooth 3.0, MicroUSB, WiFi b/g/n

Fotoaparát: 5 Mpx, LED blesk

Baterie: Li-ion, 1 800 mAh

Recenze odborníků

Samsung Galaxy Core Duos (i8262)

Dvě SIM karty


Samsung produkuje své smartphony na světový trh „jak na běžícím páse“. Další informace mluví o chytrém telefonu, který bude dobývat střední třídu mezi telefony s Androidem. Představujeme vám Samsung Galaxy Core, telefon, který se nechal inspirovat modelem Galaxy S4.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz